Kommunens webbplatser

Frukostevent för företagare
- Brott, otrygghet och dess påverkan på näringslivet

Den 1 mars bjuder näringslivsavdelningen i Växjö kommun in till frukostevent med temat: Brott, otrygghet och dess påverkan på näringslivet.

Vilka är de upplevda problemen relaterade till brott i Växjö kommun och hur påverkar dessa företagen? Vad är kopplingen mellan brottslighet och näringslivets välmående och vad bidrar till ett tryggare näringslivsklimat?

Ola Severinsson kommunpolis i Växjö och Alvesta, kommer att prata om vilka brott som begås mot företag och företagsverksamhet i Växjö kommun. Orsakerna till dessa brott och hur det går att förebygga brotten. Ökar, eller minskar brotten mot företag i Växjö kommun?

Medverkar gör även Marcus Holmqvist, säkerhetschef Växjö kommun som kommer att ta upp vikten av ett tryggt och säkert näringsliv i Växjö kommun. Om kommunens kommande trygghetsundersökning kopplat mot näringslivet och hur vi gemensamt kan skapa ett tryggt och säkert Växjö.

Andrea Karlsson är samordnare med fokus på myndighetssamverkan på Miljö- och byggavdelningen i Växjö Kommun. Hon kommer att prata om det arbete som kommunen gör för att främja en sund konkurrens och skapa en trygg kommun att verka i.

Frukosteventet startar 07.30 med mingel och frukost. Föreläsningen börjar klockan 08. Eventet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande så tänk på att avboka vid eventuella förhinder.

Sista dagen att anmäla sig är 22 februari.

Välkommen!

Evenemang äger rum i Alwex, Högsbyvägen 3, 352 74 Växjö Evenemangsdatum 01 mars 2024 kl 07:30 - 09:30 Evenemangsdatum 01 mar 2024 kl 07:30

Vi älskar Växjö

Eventet är en del av forumet Vi älskar Växjö som syftar till att bidra till kunskapsutbyte och nätverkande mellan näringsliv, akademin och föreningsliv. Tillsammans bidrar vi till att utveckla vårt fantastiska Växjö - idag och imorgon.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 22 februari klockan 23.30.

Behöver du avanmäla dig till föreläsningen 1 mars?

Fyll i formuläret och skicka in avanmälan.

 

 

Mer information

Plats:

Alwex, Högsbyvägen 3, 352 74 Växjö

Datum:

01 mars 2024

Tid:

07:30 - 09:30
Uppdaterad: 28-februari-2024