Kommunens webbplatser

Näringslivskvällen

Vilka företag, vilka priser, vilken Näringslivskväll!

Den 12 oktober gick den allra första Näringslivskvällen av stapeln. Kvällen som anordnades av Växjö kommun, tillsammans med Företagarna i Växjö, var ett sätt för att uppmärksamma och hylla alla fantastiska företagare i kommunen. Och vilken kväll det blev! Lite fler än 250 företag deltog i höstens mesta företagsfest som ägde rum på Konserthuset i Växjö. Det blev, mingel, nätverkande, underhållning, utdelning av priser och mycket mer.

Vinnare av priset Årets Företagare i Växjö kommun blev Ola Johansson och Gustaf Karlsson, grundare av Venture Design, medan priset för Årets Unga Företagare kneps av Oskar Jonsson, grundare av Smålands Skafferi. Grattis till er! För framtida innovatörer, instiftades även ett nytt innovationspris för att främja det lokala näringslivet. Kanske blir det ditt företag som nomineras till detta pris nästa år?

Så tack alla ni företagare som deltog på årets fest! Hoppas vi ses igen nästa år. Och välkomna alla nya företagare som vill vara med och fira tillsammans med oss då!


mingel_naringslivskvall_2022

Årets Näringslivskväll gick av stapeln 12 oktober. Foto: Anders Bergön

Uppdaterad: 17-februari-2023