Kommunens webbplatser

Växjö kommun anordnar näringslivskväll för att hylla kommunens företagare

Nu är datum satt för Växjö kommuns näringskväll. Onsdagen den 12 oktober slår Växjö kommun tillsammans med Företagarna upp portarna till Växjö Konserthus, för att uppmärksamma alla företagare som är verksamma i Växjö kommun.

Publiceringsdatum30-juni-2022

-Det är ett sätt för oss att fira våra fantastiska, duktiga, kreativa och innovativa företagare som lägger grunden för vår gemensamma välfärd. Om företagen trivs, blir fler och expanderar blir jobben fler och Växjö starkare. säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande.

Företagare som driver, eller äger företag kommer att bjudas in. Förutom mingel, och nätverkande kommer priser delas ut till de företagare som utmärkt sig lite extra under året. Bland annat kommer priset för årets Företagare och Årets unga företagare att delas ut.

-Detta är fantastiskt för Växjös alla företagare! Vi är mycket glada över att vara en del i detta och att få chansen att lyfta alla goda företagare, stora som små och nya som gamla, i Växjö Kommun. Det är verkligen ett steg i rätt riktning för att kunna ge den uppskattning företagarna i Växjö kommun förtjänar.” - säger Linnea Öman, representant för Företagarnas styrelse i Växjö Kommun.

Näringslivskvällen är det första i sitt slag och planeras att bli ett årligt återkommande event.

Mer information samt anmälan.

Uppdaterad: 15-augusti-2022