Kommunens webbplatser

Medverka under Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa

Den 13-14 april är det dags för Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa med fokus på kompetensförsörjning och rekrytering. En mötesplats för arbetstagare och arbetsgivare.

Publiceringsdatum08-februari-2023

Under Växjölöftets jobb-och utbildningsmässa genomförs både en utbildningsmässa och en jobbmässa.

Jobbmässa

Under jobbmässan välkomnar vi primärt arbetsgivare inom vård och omsorg, industri, lager, lokalvård, fastighetsservice och bemanning som har behov av personal. Syftet är att underlätta för företag att få kontakt med potentiella medarbetare och för arbetssökande att komma i kontakt med eventuella framtida arbetsgivare.

Tid: 13 april klockan 13.00-16.00

Plats: Kronobergsgatan 18 i Växjö

Utbildningsmässa

Utbildningsmässan är i första hand till för utbildningsanordnare inom Växjölöftets vuxenutbildning, folkhögskolor, yrkeshögskolor och högskolor/universitet. Här får den som funderar på att studera möjlighet att träffa skolor och utbildningsanordnare och företagen möjlighet att möta presumtiva elever.

Tid: 14 april klockan 13.00-15.00

Plats: Kronobergsgatan 18 i Växjö

Anmälan

Skicka in anmälan till jobb- och utbildningsmässan

Sista anmälningsdag är den 31 mars 2023

Syftet med Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa är att underlätta steg in på arbetsmarknaden för kommunens invånare och samtidigt bidra till näringslivets långsiktiga kompetensförsörjning säkerhetsställs genom utbildning och rekrytering. Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa vill sänka trösklarna till jobb och sikta mot full sysselsättning för alla i kommunen.

Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa arrangeras av Växjö kommun i samarbete med arbetsförmedlingen.

Uppdaterad: 09-februari-2023